Exposantenverzekering voor deelname aan beurzen

Staat u binnenkort op een beurs in bijvoorbeeld de RAI, Jaarbeurs, Brabanthallen, Ecc Leiden, Mecc Maastricht of Ahoy?

Specialist in exposanten­verzekeringen

Met een exposantenverzekering zijn uw stand, standmateriaal en goederen op de stand verzekerd tijdens het verblijf, maar ook tijdens het transport naar en van de beurs. Ook kunnen wij uw aansprakelijkheid voor schade aan derden, ongevallen van medewerkers/vrijwilligers en annuleringsrisico verzekeren.

Premie berekenen ›

Met een exposanten­verzekering uw deelname aan de beurs goed verzekerd

Loop geen onnodig risico

Het deelnemen aan een beurs vergt veel energie en creativiteit. Er zijn helaas omstandigheden die zich niet laten regelen. Schade van materiaal tijdens de opbouw en beursdagen en tijdens het transport van en naar de beurslocatie kunnen gebeuren. Of u kunt door omstandigheden niet bij de beurs aanwezig zijn of wordt afgelast.

Staat u als deelnemer binnenkort op een beurs in RAI, Jaarbeurs, Brabanthallen, Ecc Leiden, Mecc Maastricht, Ahoy of op een andere locatie? Dan bieden wij u een zeer aantrekkelijke exposantenverzekering!

De meest complete dekking

  • Aansprakelijkheid
  • Materiaal
  • Ongevallen medewerkers/vrijwilligers
  • Onkosten

Waarom Klap

Onze verzekerings­specialisten hebben al vele jaren ervaring met het verzekeren van beurzen en andere evenementen. Talloze deelnemers aan beurzen hebben wij verzekerd maar ook aansprekende grote evenementen en festivals.

Premie berekenen ›

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Premie berekenen Wat is het Menu

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.