Feest verzekeren?

Flexibele verzekering voor grote en kleine feesten

Feestverzekering

U organiseert een feest? Daar komt veel bij kijken en is een hele verantwoordelijkheid. Heeft u daarom al gedacht aan een evenementen­verzekering?

Premie berekenen ›

Regelt u de organisatie, laat ons de zekerheid bieden dat uw feest financieel gezond blijft

Waarom?

Misschien bent u gevraagd om een buurtfeest te organiseren. Of u bent het druk met het regelen van uw dochter's Sweet 16 Party.

Maar wat als uw feest niet kan doorgaan vanwege een vergunning of het afzeggen van een artiest? Of wat als een gast zeer ongelukkig valt en lichamelijk letsel oploopt? Voor alle risico's voor, tijdens en na uw feest is er de Evenementen­verzekering van Klap No Risk.

Misschien organiseert u een:

  • Bruiloft
  • Buurtfeest
  • Schoolfeest
  • Feestelijke opening
  • Bedrijfsfeest
  • Sweet 16 Party

Specialisten

Onze specialisten hebben jaren ervaring met het verzekeren van feesten en verzekeren het hele jaar door vele evenementen.

Talloze kleine feesten en evenementen hebben wij verzekerd, maar ook aansprekende grote evenementen zijn met onze expertise verzekerd zoals: Gay Pride, Mysteryland, KLM Open, Sail, Symphonica in Rosso, De Vrienden van Amstel Live! Hiswa te Water en Mudmasters.

Premie berekenen ›

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Premie berekenen Wat is het Menu

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.