Gala verzekeren?

Verzekering voor grote en kleine gala's

Galaverzekering

Gaat u een gala organiseren? Daar komt veel bij kijken en is een hele verantwoordelijkheid. Hebt u daarom al gedacht aan een goede verzekering?

Premie berekenen ›

Regelt u de organisatie, laat ons de zekerheid bieden dat uw feest financieel gezond blijft

Waarom?

Misschien bent u bezig met het opzetten van een sponsorgala, of als feestcommissie van uw bedrijf met een kerstgala. Er kan voor, tijdens en na het gala helaas iets mis gaan. Een brandje veroorzaakt door de catering, een artiest zegt af door ziekte of een vergunning blijkt niet in orde.

Voor alle risico's die u voor, tijdens en na uw gala als organisator loopt is er de Evenementen­verzekering van Klap No Risk.

Misschien organiseert u een:

  • Sponsorgala
  • Sportgala
  • Schoolgala
  • Kerstgala
  • Bedrijfsgala

Specialisten

Onze specialisten hebben jaren ervaring met het verzekeren van gala's en verzekeren het hele jaar door vele evenementen.

Talloze kleine feesten, gala's en evenementen hebben wij verzekerd, maar ook aansprekende grote evenementen zijn met onze expertise verzekerd zoals: Gay Pride, Mysteryland, KLM Open, Sail, Symphonica in Rosso, De Vrienden van Amstel Live! Hiswa te Water en Mudmasters.

Premie berekenen ›

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Premie berekenen Wat is het Menu

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.