Over ons

Klap No Risk

Klap No Risk is actief in het verzekeren van zowel bedrijfs- als particuliere risico´s en wij beschikken over alle mogelijke lidmaatschappen en vakdiploma´s.

Wat we doen

Klap No Risk is als één van de weinige beursmakelaars actief op de Amsterdamse Assurantiebeurs en is Klap No Risk Open Market Correspondent, zodat wij ook op Lloyd´s zaken onder kunnen brengen.

Ook zijn we Member van het internationale makelaarsnetwerk Trust Risk Control waardoor u via ons toegang heeft tot de wereldwijde verzekeringsmarkt. Dit stelt ons in staat uw verzekeringen beter en volledig op maat te maken en voordeliger onder te brengen dan wie dan ook. Met de volmachten die wij van diverse verzekeringsmaatschappijen voeren, zijn wij in staat om zelf polissen samen te stellen die precies aansluiten bij uw verzekeringsbehoeften.

Wij zijn een middelgrote assurantiemakelaar met korte lijnen en een grote mate van flexibiliteit. Met een heldere en efficiënte werkwijze en een scherp oog voor kwaliteit. Bovendien kennen wij de praktijk van het ondernemen uit eigen ervaring, waardoor wij in staat zijn pro-actief te reageren op uw bedrijfsspecifieke behoeften. En dat praat wel zo makkelijk.

Onze waarborgen

Zij staan elke dag voor u klaar


partner
Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Premie berekenen Wat is het Menu

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.