Sinterklaasintocht verzekeren?

Heeft u al gedacht aan een goede verzekering?

Flexibele verzekering voor grote en kleine evementen tijdens Sinterklaas

U organiseert een evenement tijdens Sinterklaas? Veel gemeenten stellen een goede evenementenverzekering als voorwaarden aan de organisator. Regel deze online!

Premie berekenen ›

Regelt u de organisatie, laat ons de zekerheid bieden dat uw Sinterklaasfeest ook financieel goed afloopt

Waarom?

Misschien bent u bezig met het organiseren van een Sinterklaasfeest evenement. Veel gemeenten stellen als voorwaarde aan de organisatie van Sinterklaasintochten dat u zorgt voor een goede verzekering. Ook gelden minimale verzekerde bedragen en maximale eigen risico's. Als bewijs wil de gemeente vooraf een afschrift van de polis zien waaruit blijkt dat u goed bent verzekerd als organisator van het evenement.

Specialisten

Onze specialisten verzekeren het hele jaar door vele evenementen en hebben jarenlange ervaring op het gebied van evenementen­verzekeringen.

Talloze kleine evenementen hebben wij verzekerd, maar ook aansprekende grote evenementen zijn met onze expertise verzekerd zoals: Gay Pride, Mysteryland, KLM Open, Sail, Symphonica in Rosso, De Vrienden van Amstel Live! Hiswa te Water en Mudmasters.

Premie berekenen ›

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Premie berekenen Wat is het Menu

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.