Dit zijn uw specialisten in evenementen­verzekeringen


Specialist

Michiel is mede-eigenaar van Klap No Risk en onderhoudt dagelijks contacten met onze relaties, waaronder organisatoren van evenementen.

Michiel was bestuurslid van Stichting Sail, oprichter van de Sociëteit Sail Amsterdam en hij heeft meerdere evenementen georganiseerd.

Lees interviews in Events & Showbizz, EventBranche, Entertainment Business, EventBranche Magazine (2014), De 7 Tips, EventBranche_Magazine (2015), Events: Evenementenverzekering voorkomt ellende

Lid van Vereniging van Eventmakers

Klap No Risk, specialist in evenementen­verzekeringen

Regelt u de organisatie, laat ons de zekerheid bieden dat het evenement ook financieel een feest blijft. Klap No Risk is lid van Vereniging van EvenementenMakers (VVEM), partner van IDEA, partner van Genootschap van Eventmanagers (GvE) en partner van Freelance Event Professionals (FEP).

De specialisten van Klap No Risk verzekerden al enkele honderden evenementen, groot én klein, in Nederland én het buitenland.

Premie berekenen ›

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Premie berekenen Wat is het Menu

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.