Ticketingverzekering

Ontdek nu de verrassend uitgebreide dekking van de ticketingverzekering!

Ticketingverzekering

Met de ticketingverzekering biedt u deelnemers of bezoekers van een evenement meer zekerheid en stimuleert u de (vroege) verkoop van tickets.

Download de brochure (PDF 3,2 MB)  ›

Zelfs geen zin of geen tijd hebben, valt binnen de annuleringsdekking van de ticketingverzekering

Weinig zekerheid huidige annuleringsdekkingen

Als evenementen­organisator of ticketingbureau wilt u dat een evenement een succes wordt. U hoopt dan ook zo snel mogelijk alle beschikbare kaarten op een klantgerichte manier te verkopen. Het aanbieden van een annulerings­verzekering heeft hier een positieve invloed op. Toch bieden huidige annuleringsdekkingen weinig zekerheid.

De kosten van een ticket worden namelijk alleen vergoed, wanneer een deelnemer of bezoeker van een evenement door onvermijdelijke en ernstige omstandigheden niet bij een evenement aanwezig kan zijn. Dat moet toch anders kunnen!

Ons aanbod

Daarom bieden wij, in samenwerking met de gerenommeerde evenementen­verzekeraar Circles Group, een optimale annulerings­verzekering aan. Deze ticketingverzekering vergoedt (geheel of gedeeltelijk) de kosten van een ticket, wanneer een deelnemer of bezoeker om wat voor persoonlijke reden dan ook niet aanwezig kan zijn bij een evenement.

Zo kan tegenvallend weer vanaf nu zonder problemen worden aangevoerd als reden van afwezigheid. Zelfs geen zin of geen tijd hebben valt binnen de annuleringsdekking.

Uw voordelen

Met de ticketingverzekering biedt u deelnemers of bezoekers van een evenement meer zekerheid en stimuleert u de (vroege) verkoop van tickets. Hiermee gaat u ook de (illegale) doorverkoop van tickets tegen. Verder kunt u deze annulerings­dekking zowel nationaal als internationaal beschikbaar stellen.

Wij zijn er dan ook van overtuigd dat u uw klanten met de ticketingverzekering (nog) beter kunt bedienen.

Download de brochure (PDF 3,2 MB)  ›

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Premie berekenen Wat is het Menu

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.